fbpx
Skip to content
Home » Despre livrarea/returul produselor

Despre livrarea/returul produselor

PRETURILE

Prețurile produselor sunt exprimate in lei si nu includ taxa de transport pe care cumparatorul o suporta pentru comenzi cu valoare pana in 200 Lei. In cazul comenzilor cu valoare egala sau mai mare transportul este gratuit.

LIVRAREA PRIN CURIERAT RAPID

Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea coletului. In general, comenzile sunt livrate in termen de 48 ore – 5 zile lucratoare, numai pe teritoriul Romaniei.
Exceptiile privind termenul de livrare sunt comunicate clientilor prin telefon sau e-mail.
Clientul va fi contactat de catre prin e-mail sau/si telefonic, pentru confirmarea acceptarii costurilor de livrare.
Din motive obiective nu putem garanta livrarea produselor in intervalul orar solicitat de clientii nostri. Stabilirea detaliilor de livrare se va face telefonic.

DESPRE TAXE DE LIVRARE
– CURIER – 15-20 lei.
Costurile de livrare in afara ariei de acoperire (in cazul in care sunt kilometri extra) a firmei de curierat rapid sunt calculate si confirmate in functie de fiecare comanda (greutate produse, timpul de livrare, adresa de livrare), aceste costuri fiind comunicate cumparatorului prin e-mail sau/si telefonic, ulterior efectuarii comenzii, fara a mai lua in calcul valoarea comunicata initial.
– POSTA ROMANA – 12 lei .

CONFIRMARE SI LIVRARE

In urma finalizării comenzii veti primi confirmarea inregistrarii comenzii pe adresa de e-mail utilizata, la momentul inregistrarii pe site.
Intervalul de livrare este de 1-5 zile lucratoare de la data confirmarii telefonice a comenzii.

RETUR

!!!Atentie!!! Produsele personalizate cu nume si data nu se returnează exceptie fac cazurile de defecte majore.