fbpx
Skip to content
Home » Procedura de retur

Procedura de retur

DETALII DESPRE RETURUL PRODUSELOR

PROCEDURA DE RETUR


Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului pentru a va exercita dreptul de retragere, adica sa returnați produsul fara a va justifica decizia.Daca, din orice motiv, nu sunteti 100% multumit de un produs pe care l-ati cumparat, acesta poate fi returnat in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care a fost livrat de catre curier.
Efectuarea returului online: In cazul in care doriti sa returnati produsul şi sa primiti contravaloarea acestuia va rugam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie – email: contact@replika.ro sau telefonic.

PASII DE EFECTUARE A RETURULUI

1. Va rugam sa trimiteti un email pe contact@replika.ro cu titlui retur si datele dvs. de contact.
2. Va vom contacta telefonic pentru confirmare.
3. Metoda de retur va fi aleasa de dvs (curierat, posta romana sau predare personala) iar costurile returului sunt suportate de dvs.
4. Dupa receptionarea coletul trimis de dvs, pentru verificare, vă contactam telefonic pentru a confirma recepționarea coletului.
5. Banii se vireaza in contul clientului in termen de 7 zile lucratoare, in funcție de banca. Cele 7 zile se calculeaza din momentul procesarii returului.

In cazul in care doriti sa aflati mai multe detalii despre stadiul viramentului bancar aferent returului dvs, va rugam sa scrieti e-mail pe contact@replika.ro sau sa ne contactati la numarul de telefon .

ATENTIE!

1. Asigurati-va că produsul pe care doriti sa-l returnati nu este purtat/utilizat si este ambalat in forma care l-ati primit etc. .
2. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva etc.
3. Dupa receptionarea coletul trimis de dvs, pentru verificare, vă contactam telefonic pentru a confirma recepționarea coletului.